Asahi

Asahi on suomalaista terveysliikuntaa, joka sopii kaikille ikään ja kuntoon katsomatta. Liikkeet ovat yksinkertaisia, eikä aiempaa kokemusta tai erityistä välineistöä tarvita. Pehmeät liikkeet tehdään seisten rauhallisen hengityksen tahtiin.

Asahi on tehokasta kehonhuoltoa, joka avaa kokonaisvaltaisesti kehoa niskasta nilkkoihin ja voitelee koko nivelketjua. Liikesarjat lisäävät notkeutta ja lihasvoimaa sekä kehittävät tasapainoa ja keskittymiskykyä. Asahin liikesarjat opettavat ergonomiaa ja tukevat turvallista liikkumista arjessa. Harjoittelu kehittää myös kehotietoisuutta ja virkistää mieltä.

Asahi ennaltaehkäisee monia terveysvaivoja ja ylläpitää saavutettua terveyttä. Se onkin erinomainen liikuntamuoto ikääntyvälle väestölle. Suosittelen sitä myös mm. muusikoille, näyttelijöille ja laulajille kehotietoisuusharjoitteluna ja keskittymiskykyä parantamaan. Urheilijoille se puolestaan sopii erityisesti palauttavana harjoitteluna.

Hiljamerian asahi

Kevätkaudella (eli 3.1.–22.5.2024) Hiljamerian asahitunnit pidetään Riihimäellä maauimalan yläsalissa:

  • keskiviikkoisin klo 18–18.45 (tuntia ei ole ke 21.2., ke 1.5. eikä ke 8.5.)

Mukaan voi tulla vaikka vain yhdeksi kerraksi – pitkäaikaista sitoutumista ei vaadita! Jokainen tunti sopii myös ensikertalaiselle.

Asahitunnin kertamaksu on 10 e.

Maauimalan yläsalin virallinen osoite on Salpausseläntie 16, mutta sisäänkäynti salille löytyy osoitteesta Salpausseläntie 14–16 (kuvassa näkyvä mustalla kyltillä varustettu metalliportti ja sen jälkeen sisään keskimmäisestä ovesta).

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu kevään asahitunneille osoitteessa vello.fi/hiljameria.

Mikäli sähköinen ilmoittautuminen on ehtinyt sulkeutua, voit kysyä viime hetken vapaita paikkoja sähköpostitse info(at)hiljameria.fi tai laittamalla viestiä somessa.

Jokaiselle tunnille mukaan mahtuu 20 ensin ilmoittautunutta ja tunti toteutuu, kun tulijoita on vähintään kolme. Mikäli ryhmä on täynnä, voit ilmoittautua varasijalle jonottamaan paikkaa.

Jos tunti joudutaan perumaan (esim. vähäisen osallistujamäärän takia), ilmoittautuneille lähetetään tekstiviesti.

Tunnille saapuminen

Maauimalan yläsalilla käytössämme on kaksi pukuhuonetta, joista toisessa on myös wc- ja suihkutilat. Pukeudu tunnille rentoihin vaatteisiin, joissa on mukava liikkua; mitään erityisvarusteita et tarvitse (vesipullon voit halutessasi ottaa mukaan). Asahisalissa ollaan sukkasillaan tai kevyillä sisätossuilla (hygieniasyistä ei paljain jaloin).

Ovet ja pukutilat ovat auki klo 17.45 alkaen. Lukitsen ulko-oven, kun kaikki ilmoittautuneet ovat saapuneet. Ethän siis myöhästy! Sali on käytössämme klo 18–19 ja tunti (à 45 min) alkaa, kun kaikki ovat paikalla ja maksaneet osallistumisensa.

Maksu suoritetaan ennen tunnin alkua. Maksuvälineenä käy MobilePay, kortit sekä käteinen (vain tasaraha!). Voit myös maksaa Hiljamerian asahi-passilla, viiden kerran sarjakortilla, joita on myynnissä tunneilla.

Mikäli peruutat tulosi alle 6 h ennen tunnin alkua tai et saavu tunnille ollenkaan, laskutan tunnista täyden hinnan. Huomioi, että peruminen on tehtävä puhelimitse.

Yksityistunnit ryhmille

Kokoa oma ryhmäsi ja varaa aika yksityiselle tunnille (esim. yritykset, yhdistykset, kaveriporukat – vaikkapa polttarit). Pidän tunteja asiakkaan tiloissa (sään salliessa myös ulkona). Voin myös ohjata lyhyempiä asahituokioita etäyhteydellä (Teams tai Zoom). Ota yhteyttä ja kysy tarjous!

Hiljameria – lempeää liikettä sinun parhaaksesi