Asahi

Asahi on suomalaista terveysliikuntaa, joka sopii kaikille ikään ja kuntoon katsomatta. Liikkeet ovat yksinkertaisia, eikä aiempaa kokemusta tai erityistä välineistöä tarvita. Pehmeät liikkeet tehdään seisten rauhallisen hengityksen tahtiin.

Asahi on tehokasta kehonhuoltoa, joka avaa kokonaisvaltaisesti kehoa niskasta nilkkoihin ja voitelee koko nivelketjua. Liikesarjat lisäävät notkeutta ja lihasvoimaa sekä kehittävät tasapainoa ja keskittymiskykyä. Asahin liikesarjat opettavat ergonomiaa ja tukevat turvallista liikkumista arjessa. Harjoittelu kehittää myös kehotietoisuutta ja virkistää mieltä.

Asahi ennaltaehkäisee monia terveysvaivoja ja ylläpitää saavutettua terveyttä. Se onkin erinomainen liikuntamuoto ikääntyvälle väestölle. Suosittelen sitä myös mm. muusikoille, näyttelijöille ja laulajille kehotietoisuusharjoitteluna ja keskittymiskykyä parantamaan. Urheilijoille se puolestaan sopii erityisesti palauttavana harjoitteluna.

Kesän puistoasahi

Kesä-, heinä- ja elokuussa Hiljamerian asahitunnit pidetään ulkona:

Sateella (mikäli sade on alkanut ennen asahia) tiistain tunti perutaan ilman erillistä ilmoitusta ja keskiviikon tunti pidetään Hiljamerian tiloissa (Kauppakuja 5 A, Rmk).

Mukaan voi tulla vaikka vain yhdeksi kerraksi – pitkäaikaista sitoutumista ei vaadita! Jokainen tunti sopii myös ensikertalaiselle.

Hinta on 10 e/kerta. Voit myös ostaa viiden kerran sarjakortin hintaan 45 e (eli 9 e/kerta). Kortti käy kaikilla Hiljamerian ryhmätunneilla.

Ilmoittautuminen

Ulkona pidettäville asahitunneille ei tarvitse ilmoittautua!

Sadepäivinä keskiviikon tunti pidetään Hiljamerian tiloissa (Kauppakuja 5 A, Rmk). Salille mahtuu vain 10 jumppaajaa, joten jos haluat varmistaa paikkasi ryhmässä säällä kuin säällä, voit ilmoittautua ajanvaraussivulta löytyvän sähköisen varauskalenterin kautta (tai osoitteessa vello.fi/hiljameria).

Tunnille saapuminen

Tunti alkaa tasalta, tulethan paikalle ajoissa! Maksu suoritetaan ennen tunnin alkua. Maksuvälineenä käy MobilePay, kortit sekä käteinen (ehdottomasti tasaraha!).

Et tarvitse mitään erityisvarusteita. Pukeudu sään mukaisesti rentoon vaatetukseen, jalkineiksi sopivat esim. lenkkarit (asahia voi myös tehdä paljain jaloin).

Huomioi, että Hiljamerian salilla ollaan kevyissä sisäkengissä tai sukkasillaan – ei paljain jaloin.

Yksityistunnit ryhmille

Voit myös koota oman ryhmän ja varata ajan yksityiselle tunnille (esim. yritykset, yhdistykset, kaveriporukat – vaikkapa polttarit). Pidän tunteja sekä omalla salillani että asiakkaan tiloissa. Ota yhteyttä ja kysy tarjous!

Hiljameria – lempeää liikettä sinun parhaaksesi