Hoidot

Hiljameria tarjoaa erilaisia shiatsuhoitoja sekä intialaista päähierontaa.

Mikäli tulet shiatsuun ensimmäistä kertaa, varaa aika 90 min mittaiseen hoitoon. Seuraavilla kerroilla voidaan tehdä lyhyempiä shiatsuhoitoja.

Raskausajan shiatsua suosittelen ensisijaisesti niille, jotka ovat aiemminkin käyneet shiatsussa.

Tuolishiatsu tai intialainen päähieronta eivät vaadi aiempaa käyntiä Hiljameriassa.

Näin valmistaudut hoitoon.

Shiatsu 90 min / 80 euroa

Kokonaisvaltainen, rentouttava hoito, joka tukee ja vahvistaa kehon luontaista kykyä parantaa ja tasapainottaa itsensä. Hoidossa käydään läpi niska-hartiaseutu, selkä, jalat, jalkaterät, kädet, halutessasi vatsa sekä lopuksi palataan niskan kautta päähän ja kasvoihin.

Hoidon kesto 90 min, hoito tehdään patjalla lattialla.

Shiatsu 60 min / 58 euroa

Lyhyempi shiatsuhoito, jossa valintasi mukaan käsitellään esim. joko alavartalo (A) tai ylävartalo (B).

A sisältää hartioiden, selän ja jalkojen käsittelyn, lonkan venytykset sekä vatsan alueen hieronnan. Sopii erinomaisesti istumatyöläisille, joilla on kireyttä alakropassa, mutta myös paljon liikkuville, joiden jalat kaipaavat rentoutusta.

B käsittää niska-hartiaseudun, kädet, vatsan alueen hieronnan sekä pään ja kasvot. Rentouttaa täydellisesti, auttaa nollaamaan ajatukset ja virkistää. Suositellaan erityisesti tietotyöläisille ja päätteen ääressä työtä tekeville.

Hoidon kesto 60 min, hoito tehdään patjalla lattialla. Tarkoitettu Hiljameria-shiatsussa aiemmin käyneille!

Shiatsu ja akupainanta / 55 euroa

Ei varattavissa tällä hetkellä! Kysy tarvittaessa sähköpostitse.

Räätälöity shiatsuhoito, johon yhdistetään täsmällisempää akupainantaa ja mahdollisesti kuivakuppausta (tai lämpöhoitoa eli moksausta). Helpottaa monia kipu- ja yliherkkyystiloja, kuten migreeniä tai päänsärkyjä, alaselkä- ja issiaskipuja, polven ja nilkan kipuja, niska- ja hartiasärkyjä sekä olkavarren ja käden kiputiloja.

Hoidon kesto 45 min, kuppauksen tai moksauksen kanssa 60 min. Hoito tehdään patjalla lattialla. Tarkoitettu Hiljameria-shiatsussa aiemmin käyneille! Kirjoitathan aina ajanvarauksen lisätietoihin, mihin vaivaan hoitoa haluat!

Tuolishiatsu / 47 euroa

Yhdistelmä lempeää shiatsua ja rentouttavaa intialaista päähierontaa. Hoidossa käydään läpi niska-hartiaseutu, yläselkä, pää sekä kämmenet ja käsivarret. Helpottaa stressiä, auttaa päänsärkyihin ja hartiaseudun jumeihin sekä parantaa unen laatua. Hoitoon on mahdollista yhdistää rentouttava jalkakylpy ja jalkaterien shiatsukäsittely.

Hoidon kesto 45 min, asiakas istuu tuolilla koko hoidon ajan (sopii siis myös niille, joiden on hankala maata patjalla tai päästä lattiatasolta ylös).

Raskausajan shiatsu / 75 euroa

Lempeä shiatsukäsittely odottavalle äidille, jonka raskaus on edennyt normaalisti ja jolle lääkäri sallii hieronnan. Sopii raskauden loppuvaiheeseen, kun makaaminen selin tai vatsallaan ei enää luonnistu; hoito etenee rauhallisesti äidin oloa kuunnellen.

Suositellaan ensisijaisesti aiemminkin shiatsussa käyneille.

Hoidon kesto 75 min, hoito tehdään patjalla lattialla maaten erilaisin tyynyin tuettuna sekä tarvittaessa tuolilla istuen.

Intialainen päähieronta / 47 euroa

Ihanan rentouttava ylävartalohieronta (”champissage”), jossa käsitellään yläselkä, hartiat, ylärinta, niska, olkavarret, korvat, päänahka ja kasvot. Helpottaa stressiä, auttaa päänsärkyihin ja hartiaseudun jumeihin sekä parantaa unen laatua. Käsittely vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa, joten se auttaa vähentämään kasvojen turvotusta ja ravitsee hiuspohjaa.

Hoidon kesto 45 min, asiakas istuu tuolilla koko hoidon ajan (sopii siis myös niille, joiden on hankala maata patjalla tai päästä lattiatasolta ylös).


Lisäpalvelut

Shiatsuhoitoihin voidaan yhdistää kuiva- ja/tai liukukuppausta, tarvittaessa myös moksausta eli lämpöhoitoa. Tuolishiatsun yhteyteen voit varata jalkakyvyn. Makuulla tehtävien hoitojen jälkeen voit jäädä rentoutumaan patjalle päiväunien merkeissä. Katso tarkempi hinnasto omalta sivultaan.


Varaa oma hoitosi ajanvarauskalenterista tai ottamalla yhteyttä suoraan minuun!