Qigong ja do-in

Qigong ja do-in -ryhmätunnin (à 60 min) sisältö pohjautuu kiinalaiseen lääketieteeseen. Tunnilla tehtävät harjoitteet tasapainottavat koko kehoa ja mieltä. Herättelemme kehoa qigong-liikkeillä ja lempeillä meridiaanivenytyksillä sekä teemme itsehoidollista do-in-shiatsuhierontaa virkistääksemme elämänenergian (Qi) virtausta kehossamme. Näin avaamme mahdollisia tukoksia ja autamme kehoamme korjaamaan omia häiriötilojaan.

Tunti sopii kaikille ikään tai kuntoon katsomatta. Aiempaa kokemusta tai tietämystä aiheesta ei tarvita. Liikkeet tehdään seisten sekä lattialla istuen ja maaten.

Qigong ja do-in

Vähäisen kiinnostuksen vuoksi Hiljameriassa ei toistaiseksi järjestetä Qigong ja do-in -tunteja.


Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu ryhmätunnille osoitteessa vello.fi/hiljameria.

Mikäli sähköinen ilmoittautuminen on ehtinyt sulkeutua, voit kysyä viime hetken vapaita paikkoja sähköpostitse info(at)hiljameria.fi tai laittamalla viestiä somessa.

Jokaiselle tunnille mukaan mahtuu 10 ensin ilmoittautunutta ja tunti toteutuu, kun tulijoita on vähintään kaksi. Mikäli ryhmä on täynnä, voit ilmoittautua varasijalle jonottamaan paikkaa.

Jos tunti joudutaan perumaan (esim. vähäisen osallistujamäärän takia), ilmoittautuneille lähetetään tekstiviesti.

Tunnille saapuminen

Ota mukaan oma jumppa-alusta tai joogamatto ja pukeudu rentoihin, joustaviin vaatteisiin (salissa ollaan sukkasillaan); halutessasi voit varata mukaan myös lämpimämpää vaatetta (villasukat ym.).

Huomioi, että Hiljamerian tiloissa ei ole erillisiä pukuhuoneita tai suihkutiloja, mutta vaatteet voi tarvittaessa vaihtaa salissa tai wc:ssä.

Maksu suoritetaan ennen tunnin alkua. Maksuvälineenä käy MobilePay, kortit sekä käteinen (ehdottomasti tasaraha!).

Mikäli peruutat tulosi alle 6 h ennen tunnin alkua tai et saavu tunnille ollenkaan, laskutan tunnista täyden hinnan. Huomioi, että peruminen on tehtävä puhelimitse.

Hiljameria – lempeää liikettä sinun parhaaksesi