Hiljameriassa tapahtuu

Hiljamerian hoitohuoneella on avoimet ovet pe 11.8. klo 14–16. Tuotearvonta, mahdollisuus varata alennushintaisia hoitoja, tarjoilua. Tervetuloa!


Kolmipäiväiset Lempi-festivaalit starttaavat Riihimäellä pe 11.8. Festareiden perjantai-ilta on pyhitetty treffeille ja teemana on rakkauden ylläpitäminen.

Lempeä shiatsukäsihieronta oman parin kanssa

Pe 11.8. klo 16.30–17.30
Paikka: Hiljamerian hoitohuone (Kauppakuja 5 A, 4. krs), Rmk

Hiljameriassa pääset tekemään lempeän shiatsukäsihieronnan sinulle tärkeälle ihmiselle – ja hän sinulle. Ilmoittaudu ohjattuun hierontaan puolisosi, parhaan ystäväsi tai vaikka lapsesi/vanhempasi kanssa (alaikäraja n. 15 v.). Vai tulisitko jopa ensitreffeille tulevan kumppanisi kanssa?

Käsissä, etenkin ranteissa, sijaitsee monia akupisteitä, joiden käsittelyllä on hyvin rauhoittava vaikutus. Ohjaan ja tarvittaessa näytän ”kädestä pitäen”, miten hierot parisi kämmenet ja sormet shiatsutyyliin. Sinun ei tarvitse tietää aiheesta etukäteen mitään! Kun toisen kädet on hierottu, vaihtuu tekijä ja on toisen vuoro nauttia.

Tapahtuman aluksi saatte yhdessä valita molempia miellyttävän eteerisen tuoksun, jota voitte lisätä hierontaöljyyn. Huomaa siis, että tapahtuma ei sovi tuoksuyliherkille! Hieronnan jälkeen tarjolla on teetä.

Hinta ja ilmoittautuminen

Tapahtuman hinta on 26 e/pari.

Ilmoittaudu mukaan osoitteessa: vello.fi/hiljameria
(Huom! Vain toinen parista ilmoittautuu ja ilmoittaa tapahtumaan 2 henkilöä.)

Mukaan mahtuu 5 paria. Tapahtuma vaatii toteutuakseen vähintään 2 paria. Mikäli tapahtuma on täynnä, voit ilmoittautua jonottamaan varasijalle.

Mikä shiatsu?

Shiatsussa käsitellään painellen ja hieroen kehon meridiaaneja (akukanavia) ja pyritään näin vaikuttamaan niitä pitkin virtaavaan elämänenergiaan (Qi). Käsissä kulkee useita meridiaaneja, joiden alku- tai päätepisteet sijaitsevat sormissa, joten ranteen ja kämmenalueen käsittelyllä sekä sormien vedoilla ja napsutteluilla saadaan näiden meridiaanien mahdolliset tukokset tehokkaasti liikkeelle ja pois kehosta.

Shiatsussa käsien akupisteitä painelemalla voidaan helpottaa monia fyysisiä ja psyykkisiä oireita, mm. niska-hartiaseudun ja käsien kiputiloja, rintakipuja, kurkku- ja keuhkovaivoja, vilustumisoireita sekä stressiä ja tunne-elämän ongelmia (ahdistus, levottomuus, unettomuus, jännitys, sydämentykytykset, ruuansulatushäiriöt).

Parihieronnassa keskitymme kosketuksen hyvää tekevään voimaan ja rentouttavaan, lempeään hetkeen yhdessä itselle turvallisen ja tärkeän ihmisen kanssa. Saamienne oppien pohjalta voitte hieroa toistenne käsiä myöhemminkin.